Burgemeester van Veenlaan 72
7543 AA Enschede

Spiritual Life Coaching

Spiritual Life Coaching is een praktijk en een proces dat gebruik maakt van een specifieke benadering die is ontworpen om een dieper bewustzijn en acceptatie van wie je bent als een uniek en goddelijk individu te vergemakkelijken en te ondersteunen. Spiritual Life Coaching stelt individuen in staat op elk gebied van hun leven dat ze kiezen.

Onze Spiritual Life Coaching diensten ondersteunen cliënten bij het maken van zelfliefdevolle, zichzelf respecterende keuzes en beslissingen met betrekking tot gebieden van hun leven die zij willen bevorderen en verbeteren.

Wanneer je naar Innerbalance-Enchede komt voor Spiritual Life Coaching, zul je een bekrachtigde deelnemer zijn om te weten wie je bent en wat je echt wilt. Je wordt ondersteund met een fundament en tools om je levenservaring te onderzoeken en de richting te bepalen die je wenst.

Spiritual Life Coaching wordt zowel individueel als in groepsverband aangeboden bij Innerbalance-Enchede. We faciliteren graag groepen waarin deelnemers krachtige resultaten ervaren op hun eigen doelen en helpen bij het creëren van een ondersteunende omgeving voor anderen om hetzelfde te doen.