Burgemeester van Veenlaan 72
7543 AA Enschede

loslaten

Loslaten!

We zitten nu in de herfst. We kunnen het in de lucht voelen. We kunnen het voelen in het licht. We kunnen het zien in de rode, oranje kleuren van de bladeren. De bladeren vallen van de bomen. Het is een adembenemend landschap buiten.

Moeder aarde heeft enkele lessen voor ons als we opletten.

Een van de lessen is om volledig aanwezig te zijn in het moment om los te laten. De natuur is onze leraar, ze stroomt met gemak en vertrouwen van het ene seizoen naar het andere. Op dit moment laten bomen hun bladeren los omdat ze geen doel meer hebben en klaar zijn voor het nieuwe.

In deze tijd van verandering moeten we gaan zitten en nadenken over ons leven, wat gaat er goed en wat gaat er niet goed? Wat laat ik los? Hoe is mijn gezondheid op dit moment? Wat heb ik nodig om mijn relatie met mezelf en anderen te verbeteren? Wanneer we loslaten en loslaten, maken we ruimte voor het nieuwe. Wat ik dit seizoen zal uitbrengen is zelfkritiek.

Om los te laten, te vernieuwen en op te laden, moeten we volledig aanwezig, liefdevol en dankbaar zijn. Ik hoor graag van je wat je van plan bent dit seizoen uit te brengen of los te laten?