Colon Hydrotherapie

Wat is Colonhydrotherapie?

Colonhydrotherapie is een behandelmethode waarbij gezuiverd water op lichaamstemperatuur via een speciaal apparaat in de hele lengte van de dikke darm wordt gebracht en samen met de ontlasting en afvalstoffen weer wordt afgevoerd. Colonhydrotherapie draagt bij aan een gezonder leven, waarbij meer energie en vitaliteit ontstaat.

Voor wie is colonhydrotherapie bedoeld?

Voor iedereen die haar/zijn gezondheid wil bevorderen en balans wil brengen in haar/zijn leven. Het wordt ook aangeraden bij: obstipatie, diarree, opgeblazen darmen, huidproblemen, hoofdpijnklachten, vermoeiheidsverschijnselen of neerslachtigheid.

Hoe gaat colonhydrotherapie in zijn werk?

Voordat je de eerste colonhydrotherapie ondergaat, vindt een uitgebreide intake plaats in mijn praktijk. Tijdens deze eerste ontmoeting en leren wij elkaar kennen onder het genot van een kopje thee. We bespreken wat je wensen zijn, wat mijn werkwijze is en hoe we de behandeling samen zo goed mogelijk kunnen laten verlopen. Er is gelegenheid om de behandelkamer en de apparatuur te zien en alle vragen te stellen die je maar hebt. Ik neem de tijd om je exact uit te leggen wat je kunt verwachten.


Weightrelease Programm: 

Herken je dat? Je wilt graag afvallen en hebt al talloze diëten geprobeerd. Het werkt allemaal wel even, maar toch val je terug in oude patronen en op je oude gewicht. 

Het lijkt eindeloos en zonder resultaat. Maar dat hoeft niet! Er is namelijk een manier waarop jij deze patronen doorbreekt. Door te achterhalen waar de oorzaak ervan licht, lukt het jou om zelf op jouw ideale gewicht te komen en daar ook op te blijven. 

Het resultaat van het Weightrelease Programm:

Met het Weightrelease programma komt er een einde aan het eeuwige lijnen en voel je je weer vrij in je eigen lichaam en blijf je op een gezond gewicht.

Wil je meer weten? Ben jij benieuwd wat het Weightrelease programma voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter via de knop hieronder, dan neem ik vrijblijvend contact met je op om jouw vragen te beantwoorden.

Meld je aan