Colon Hydrotherapie

(Vanaf begin 2019)

Wat is Colonhydrotherapie?

Colonhydrotherapie is een behandelmethode waarbij gezuiverd water op lichaamstemperatuur via een speciaal apparaat in de hele lengte van de dikke darm wordt gebracht en samen met de ontlasting en afvalstoffen weer wordt afgevoerd. Colonhydrotherapie draagt bij aan een gezonder leven waarbij meer energie en vitaliteit ontstaat.

Voor wie is colonhydrotherapie bedoeld?

Voor iedereen die haar/zijn gezondheid wil bevorderen en balans wil brengen in haar/zijn leven. Het wordt ook aangeraden bij: obstipatie, diarree, opgeblazen darmen, huidproblemen, hoofdpijnklachten, moeheidsverschijnselen of neerslachtigheid.

Hoe gaat dat?

Voordat je de eerste colonhydrotherapie ondergaat, vindt een uitgebreide intake plaats. Het is onze eerste ontmoeting en we kunnen elkaar leren kennen onder het genot van een kopje thee. We bespreken wat je wensen zijn, wat mijn werkwijze is en hoe we de behandeling samen zo goed mogelijk kunnen laten verlopen. Er is gelegenheid om de behandelkamer en apparaat te zien en uitleg over de Colonhydrotherapie te krijgen. Verder mag je vragen stellen.

 

Meld je aan