Wat doe ik?

Dienstbaar zijn!

Ik ben dienstbaar en ondersteun je in:

  • Het bewustwordingsproces. Wie ben je en waarom ben je op aarde?
  • Je innerlijke kracht ontdekken en te gebruiken in je dagelijks leven naar een gezond, vreugdevol en gebalanceerd leven.
  • In contact komen met jezelf, luisteren naar de wijsheid van je lichaam, waardoor je jezelf geneest op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

De diensten die ik aanbied:

Yoga, massage, Spiritual Life Coaching, Colon Hydrotherapie, voetreflexology en veel meer.

Hoe kan ik je van dienst zijn? Ik vergezel je graag op je levenspad om je te laten ervaren, dat er nog altijd ruimte en kans is om jouw leven optimaal te leven. Of je nou een verandering wilt ondergaan of een verdieping wilt op de weg die je reeds ingeslagen bent; ik ondersteun je graag in jouw proces. Bel vandaag nog voor een afspraak.

Een universele benadering met een Afrikaanse heartbeat!