Holistische massage

Holistisch betekent dat er naar het gehele individu wordt gekeken en niet naar de som van de verschillende onderdelen waaruit het lichaam is opgebouwd. Nthabiseng werkt vanuit een holistische visie. Tijdens de behandeling wordt zowel naar het innerlijke als uiterlijke welzijn gekeken. Alles in het lichaam staat namelijk in contact met elkaar. Zo ook lichaam en geest. Een holistische massage heeft hierdoor een geneeskrachtige werking op het hele lichaam en is niet alleen bedoeld voor ontspanning van de spieren. De massage stimuleert de bloedsomloop en heeft effect op het bindweefsel. Het kalmeert het zenuwstelsel en werkt op de chakra’s (Energy centres). Zo verlicht het op mentaal niveau stress en angst. Holistische massage maakt je bewuster van je eigen lichaam als geheel en toont aan waar mogelijke energieblokkades zitten. Bovendien helpt het om een positiever zelfbeeld te ontwikkelen, wat uiteindelijk bijdraagt aan het geluk en de gezondheid.

Wat is er nodig?

Bij een holistische massage gebruikt Nthabiseng natuurzuivere plantaardige massage-oliën met hierin verwerkt een combinatie van etherische oliën. Hierdoor bevat elke olie een eigen geconcentreerde vorm van levenskracht, met de eigenschappen en de persoonlijkheid van de plant.

Hoe ik werk:

Voorafgaande aan de massage heb ik een uitgebreid intake gesprek waarin het duidelijk wordt hoe iemand in het leven staat en wat hij/zij nodig heeft om weer in balans te zijn. Uiteindelijk zorgen lichaam en geest er samen voor wie men is. Iedereen heeft zo zijn speciale punten waar emoties en spanningen worden opgeslagen. Iedereen uit dit anders en gaat er anders mee om. Ik let gericht op wat de wens van de cliënt is en stem de producten af op de persoonlijke behoeftes en wensen.

Ik integreer techniek met intuïtie en werk afgestemd op de energie van de cliënt. Het is de bedoeling dat tijdens de massage emoties, herinneringen of gedachten naar boven komen. Het gaat erom deze te herkennen, te erkennen en ze te aanvaarden als deel van jezelf en ze uiteindelijk los te laten. Hierna kan de genezing beginnen.

 

ZWANGERSCHAPS MASSAGE

  • Een liefdevolle aanraking heeft een ontspannend en heilzaam effect op jou en je baby.
  • Massage verbetert de bloedsomloop en je voelt je blij en gelukkig.
  • Het verbetert ook het functioneren van het immuunsysteem waardoor je minder vatbaar wordt voor verkoudheid en griep.
  • Onderzoek heeft uitgewezen dat zwangere vrouwen die gemasseerd worden beter en minder last hebben van zorgen, angst en depressiviteit.
  • Moeders die gemasseerd zijn, ervaren tijdens de bevalling minder complicaties en bevallen minder vaak vroegtijdig.
  • Kinderen van moeders, die tijdens de zwangerschap geregeld zijn gemasseerd, ondervinden in de eerste weken na de geboorte minder problemen.

 

Meld je aan