Wie ben ik?

Ik ben Nthabiseng Matube, geboren en getogen in Lesotho. In 1990 verhuisde ik naar Nederland. In Lesotho heb ik met heel veel plezier en voldoening gewerkt als verpleegkundige en als verloskundige.

Ik ontmoet graag nieuwe mensen en ben nieuwsgierig naar hoe anderen in het leven staan, naar wat ze belangrijk vinden in het leven en naar wat wij van elkaar kunnen leren. Koken en sporten zijn daarnaast mijn grootste hobby’s. 

In 2012 startte ik met Innerbalance-Enschede, inmiddels uitgegroeid tot Innerbalance-International. Ik ben een gepassioneerde yoga-docent, masseuse, Spiritual Life Coach en Colonhydrotherapeute met een holistische visie. Door mijn achtergrond begrijp ik cultuurverschillen en kan ik mensen van verschillende culturen en achtergronden bijstaan.

Mijn visie:

Ik streef naar een gezonde, vredige wereld, waar iedereen mag zijn zoals hij/zij is. Waar iedereen zijn/haar unieke talent met de wereld deelt en een vreugdevol, liefdevol en gebalanceerd leven leidt.

Mijn missie:

Vanuit mijn visie help ik mensen zijn mijn praktijk in Enschede hun unieke zelf te ontdekken en te omarmen en daarmee het leven voluit te leven. Zo kunnen mensen hun talenten met elkaar delen en in goede gezondheid, vreugde en vrede genieten van het leven.

Iedereen is uniek! Net zoals iedere bloem uniek is; mooi en bijzonder van kleur, vorm en geur. Deze unieke bloemen laten zien hoe prachtig ze zijn in een boeket. Ik help je ontdekken wat je uniek maakt en wat je te bieden of geven hebt in het leven. Ben je klaar en bereid om te ontdekken wat je uniek maakt, wie je bent en wat je met de wereld wil delen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.