Wie ben ik?

Ik ben Nthabiseng Matube, geboren en getogen in Lesotho. In 1990 verhuisde ik naar Nederland. In Lesotho heb ik gewerkt als verpleegkundige en verloskundige en heb daar genoten van mijn werk.

Ik houd van mensen en ben nieuwsgierig in hoe anderen in het leven staan en wat ze belangrijk vinden in het leven. Koken en sporten zijn mijn grootste hobby’s. Ik ontmoet graag mensen en sta open om van elkaar te leren.

In 2012 ben ik gestart met Innerbalance-Enschede en die is nu gegroeid tot Innerbalance-International.

Ik ben een gepassioneerde Yoga-docent, masseuse, Spiritual Life Coach en Colonhydrotherapeute met een holistische visie. Door mijn achtergrond begrijp ik cultuurverschillen beter en kan daardoor mensen van verschillende culturen en achtergronden bijstaan.

Mijn visie:

Een gezonde, vredige wereld waar iedereen mag zijn zoals die is en haar/zijn unieke talent met de wereld deelt en een vreugdevol, liefdevol en gebalanceerd leven leidt.

Mijn missie:

Mensen helpen hun unieke zelf te ontdekken en te omarmen en daarmee het leven voluit te leven. Ze delen hun talenten met elkaar en genieten van het leven in goede gezondheid, vreugde en vrede.

Iedereen is uniek! Net zoals iedere bloem uniek is, mooi en bijzonder van kleur, vorm en geur. Deze unieke bloemen laten zien hoe prachtig ze zijn in een boeket. Ik help je ontdekken wat je uniek maakt en wat je te bieden of geven hebt in het leven. Ben je klaar en bereid om te ontdekken wat je uniek maakt, wie je bent en wat je met de wereld wil delen?