Workshops & Events

Agenda

Testimonials

Je bent goud waard. Ik begrijp nu waarom je de naam Innerbalance hebt gekozen. Je weet heel goed hoe je iemand dit terug kan geven. Ik heb genoten.

Heel veel dank voor je wezen. Je echte “zijn”. die ik heb gevoeld en mocht ervaren aan mijn lijf! In Ontspanning.

Dank je wel voor het fijne gesprek. Je hebt een mooie, rustgevende omgeving gecreëerd!
Laten we elkaars ambassadeurs zijn dan gaan er mooie dingen gebeuren.

A Peaceful place! May your touch and warmth bring Healing to those who come!

Thank You.

I hope that you can share with others the rest and peace they need in their life!

Thanks.

Ik vind je een inspirerende, liefdevolle vrouw!
Je straalt rust en vrede uit .Je warme energie straal je uit naar de mens toe.
Mijn ervaringen zijn altijd positief. Het voelt als een warme badje, Echte aandacht!

Je opent de harten van mensen, zoals je ook het mijne hebt geopend. Onze zielen hebben elkaar gevonden. Nu laten we niet meer los.

When l was seven months pregnant with my son, l started experiencing back pains and Pelvic area that were caused by the weight of the pregnancy. I was very lucky to meet Nthabiseng whose amazing fingers worked wonders!! She gave me a massage that left feeling pampered, relaxed and very comfortable. Not mentioning the pains disappeared completely and l truly had a comfortable third term of my pregnancy. Thanks to ‘’innerbalance”

Nthabiseng is very knowledgeable and seems to know the problem before you even go into details.

I would highly recommend Inner balance for massage. Especially for pregnant women.

Toen ik arriveerde werd ik warm onthaald, wat al meteen een gevoel van vertrouwen geeft.

Ik had zelf nog niet zoveel ervaring met haar, maar van de gesprekjes die we wel is hadden, gaf ze mij een erg warm gevoel.

Toen we wat dieper in gesprek kwamen merkte ik dat ik me heel vrij voelde in het gesprek. Nthabiseng doet in mijn ogen veel moeite om je te leren kennen, maar ook om je goed te begrijpen. Dat is natuurlijk al fijn, dat je merkt dat iemand echt moeite voor je doet. Verder vind ik het heel fijn dat ze je totaal niet veroordeeld of een slecht gevoel probeert te geven.

Ik heb haar in beide gesprekken als open ervaren. De manier waarop ze aandacht aan mij gaf en de manier waarop ze vertelde wie ze zelf was zorgde voor een omgeving waarin ik me vrij voelde om te zijn wie ik ben en te zeggen wat nodig was om tot afspraken en ontwikkeling te komen.

Ze begreep wat er aan de hand was een speelde daar goed op in. Ze luisterde en gaf terug wat ze hoorde zodat ik kon bevestigen wat wel en niet van toepassing was. De adviezen een verwachtingen waren helder. ik kon hier absoluut verder mee.

Nthabiseng's massage is amazing. Her massage space is well decorated and quite peaceful. Nthabiseng is very thoughtful and takes her time to prepare herself and the client mentally and spiritually. It is a great experience. I really enjoyed it and experienced the benefits, both physical and spiritual. I can't wait to go back soon. Thanks so much Nthabiseng for your magical touch.

Fijne relax-massage gehad. Erg ontspannend en met de gedachte dat er straks een kind mee geholpen is. Dat er maar vele mogen volgen.

Warm welkom. Oprechte aandacht voor mij. Mij vooral de ruimte geven in mijn emotionele en daar waar nodig de hand aanreiken. Dank je wel daarvoor.